Sunday, August 30, 2009

Qwerty 1

If you hav flaws, then I hav them too.

If you act like you don't hav any, then, pretty certain I would laugh at you.

Good luck on making me laugh.

Saturday, August 29, 2009

Imargerine 1



Helo. My name is Human Who-Man Junior. I came from the New World Order which Obama ruled Manchester United States of Arse and Najeeb Tun Rosak followed accordingly to The Lord of Datins. For your information, these people called Juice or also famously known as Is-to-the-Rael kept "menopause"ing all doors of freedom to Islamic countries and monopolied the surroundings of homosapiens being. In my time, J-e-w-s are called Juice because we were too advanced in English Language, we even make words shorter and funkier and even sounds nicer, although it has the same ducking sound. watch my lips "LOL"ling and "ROTFLMAO"ing. You could found Oxford Dictionaries sleeping in a trash can in certain houses especially mine. LOL.

Today, I come to this Now World Order to tell you that cats are genetically originated from the Dinosaur`s Family. NASA too has reported that they found out a Louis Vuitton Bag fossils on the surface of Mars and an artifact of Converse Jack Purcell shoe in the center of Uranus planet during their first expedition in search of aliens.

It`s time for me to go back to the time device. I want to go back to the old times of World War II where Hitler copycatted Charlie Chaplin`s moustache and escaped the great hunt of him by replacing a dead body of someone that looks just like him in order to make people believe that he is dead.

I also wanted to give out this porn DVD of Maria Ozawa to those old people so that they could stop staring at Marylin Monroe Playboy calendar.

Goodbye Now World Order people. I am from the New World Order.

Friday, August 28, 2009

konon manusia berfalsafahahaha

I dont know about any of you; what you feel or what you think or even how you think or imagining of something. So let me tell you something.

Kepala itik!. Aku kadang-kadang rasa hidup ini seperti ilusi walaupun aku jenis orang yang berpijak di atas tanah dan simen. Kadang-kadang aku rasa seperti hidup ni, aku seorang sahaja yang betul-betul hidup. Orang lain semua sebenarnya robot. Kawan semua robot. Ibu ayah semua robot. Orang sekeliling semua robot. Berlakon hanya untuk menyaksikan aku hidup. Ada mata pasang sana-sini macam video kamera CCTV versi 3gp yang dapat rekod orang main pelacur di lorong gelap atau di tangga.

Terbayang hidup ni saperti hidup dalam satu makmal, yang ditonton oleh ramai saintis seperti di dalam cerita Transformers dan Wolverine, bukan seperti cerita "menyedihkan" arahan Yasmin Ahmad. Kelakar plak aku guna Yasmin Ahmad. Pfft. Ilusi ilusi ilusi.



P/S: This post is just an illusion to describe what my confusing mind really thinks right now. I wish you luck, self.

Come what may.

Apa yang keluar banyak kali dalam post baru ni eh?





Mnatang hapa ?

To get the true salty delicious taste of bread, u need to spread the margarine first.

To get the clear meanings of a certain image, u need to put a layer of a clear point of view.

A good mind thinks of a good, unique point of view.

A bad image, makes mind think the other way.

But the least u should be grateful is that, you have a mind of your own.



Thursday, August 27, 2009

Cerita 2

This weird sensation I get during surfing the net especially checking my Myspace account.

Oh bukan turned on melihat gambar perempuan-perempuan lawa di Myspace, tapi aku rasa kelakar geli tak nak mati.

Bukak-bukak Myspace ada je lah Friend Request. So ada la betina 3 ekor dan ada lelaki 2 ekor. Terang-terang dapat tengok lelaki yang add aku tu semua gay balachi sebab letak gambar tak pakai baju berbulu dada dan ada yang sedang berbaring manja atas katil. Konon posing cute. WTF

Aku tengok-tengok dulu gambar betina-betina tu yang memang lawa, so mula-mula memang gatal lah nak terus approve. Takpa. Relax dulu. Perempuan tak suka lelaki gelojoh.

So I viewed all of those pretty girls` profiles. Aku pun taktau napa aku ni ulat buku sangat sampai nak baca 'About Me' diaorang yang add aku tadi, tapi kadang-kadang aku berharap jugak diaorang ni ada letak number telefon sambil tulis "saya bohsia Kuala Lumpur". Tapi harammm.

Baca, baca, baca, makin lama makin geli. Ayat last tu tak boleh blah contoh; "I love Dodi sampai mati" dan juga "Mencintaimu selamanya, sayangku Azri.Sorry I`m not available". Mungkin itu quote terkenal kanak-kanak Indie masa kini. Pui. Then aku kasi automatik response keluar kat mulut "Ape babi?". Seekor-seekor aku reject as Spam sambil bukak New Tab kasik message kat certain Myspace diaorang "Bye betina gersang".

Kau tulis besar-besar kat dahi kau "Aku setia" padahal bersepah jantan kau simpan dalam poket. Ini dasar perempuan sial. Aku takpa. Lelaki takpa. Kami boleh kahwin empat.

Maximum kahwin empat. Kalao couple dengan sepuluh ekor betina pun takpa. Couple ni bukan kahwin. Couple berkahwin itu bila kau KAHWIN tak bernikah. Kahwin dan Nikah itu 2 perkara yang lain, doh.

Buto lah kau betina myspace.

Pastu, suatu hari aku dapat satu sms daripada seorang perempuan "Victim, u janji dengan i ye yg u mst honest between each other.janji dengan i".

aku tak balas langsung soalan bodoh tu.

so bila dia call aku balas "ha. ha. hmm. ha. ye. ntah. taktau. aaa". Aku tak pernah janji apa-apa.

Nah senyuman gay :)

Panik di dalam disko






Monday, August 24, 2009

Story 1

Siti is a beautiful girl.

Siti is sitting in front of a mirror in a Hyatt Hotel, Johor Bahru having her face cleaned up after attending a big conference for her company.

She thinks that it`s the perfect time to relax.

She was wiping and cleaning her mascara and her lipstick on her mouth away with the tissues, when she realizes that her reflection is using it`s left hand holding the tissue while Siti herself, is using her right hand holding her dirty, reddish full-with-lipstick tissue.

Her reflection then waves at her, smiling eerily, while she was stone-shocked, and trembling in fear.

Siti is now standing behind you, smiling and legless.

Thursday, August 20, 2009

Define "start"

Nobody likes "The End".


There`s no End actually.

There`s always a Start button.