Thursday, August 27, 2009

Cerita 2

This weird sensation I get during surfing the net especially checking my Myspace account.

Oh bukan turned on melihat gambar perempuan-perempuan lawa di Myspace, tapi aku rasa kelakar geli tak nak mati.

Bukak-bukak Myspace ada je lah Friend Request. So ada la betina 3 ekor dan ada lelaki 2 ekor. Terang-terang dapat tengok lelaki yang add aku tu semua gay balachi sebab letak gambar tak pakai baju berbulu dada dan ada yang sedang berbaring manja atas katil. Konon posing cute. WTF

Aku tengok-tengok dulu gambar betina-betina tu yang memang lawa, so mula-mula memang gatal lah nak terus approve. Takpa. Relax dulu. Perempuan tak suka lelaki gelojoh.

So I viewed all of those pretty girls` profiles. Aku pun taktau napa aku ni ulat buku sangat sampai nak baca 'About Me' diaorang yang add aku tadi, tapi kadang-kadang aku berharap jugak diaorang ni ada letak number telefon sambil tulis "saya bohsia Kuala Lumpur". Tapi harammm.

Baca, baca, baca, makin lama makin geli. Ayat last tu tak boleh blah contoh; "I love Dodi sampai mati" dan juga "Mencintaimu selamanya, sayangku Azri.Sorry I`m not available". Mungkin itu quote terkenal kanak-kanak Indie masa kini. Pui. Then aku kasi automatik response keluar kat mulut "Ape babi?". Seekor-seekor aku reject as Spam sambil bukak New Tab kasik message kat certain Myspace diaorang "Bye betina gersang".

Kau tulis besar-besar kat dahi kau "Aku setia" padahal bersepah jantan kau simpan dalam poket. Ini dasar perempuan sial. Aku takpa. Lelaki takpa. Kami boleh kahwin empat.

Maximum kahwin empat. Kalao couple dengan sepuluh ekor betina pun takpa. Couple ni bukan kahwin. Couple berkahwin itu bila kau KAHWIN tak bernikah. Kahwin dan Nikah itu 2 perkara yang lain, doh.

Buto lah kau betina myspace.

Pastu, suatu hari aku dapat satu sms daripada seorang perempuan "Victim, u janji dengan i ye yg u mst honest between each other.janji dengan i".

aku tak balas langsung soalan bodoh tu.

so bila dia call aku balas "ha. ha. hmm. ha. ye. ntah. taktau. aaa". Aku tak pernah janji apa-apa.

Nah senyuman gay :)

No comments:

Post a Comment