Tuesday, November 30, 2010

Journal

delayed for weeks to update this. well, as simple as i can, i should write. feels kinda awkward to write because I have left this blog for a while.

went to Kedah yaddi yadda yaddi yadda. well, Kedah is cool. so does the people too. friendly, cheerful, although some of them stared us with weird expressions, hmmm i mean, me. maybe sbb rambut panjang then buat meriah sana sini.

and not to say that i've know the world better. just wanted to say that, rough jokes are allright. dok maki sana sini, perli-perli, that's good and friendly. even me from selatan, could adapt to that. maybe some people cant accept that, tapi aku pedulik apa. you should try to go to Melaka or even stay in Muar to know how rude our jokes are, with the intentions to be friendly. or boleh stay kat Kuala Lumpur, know the dark side of KL to test how your perseverance are. kalau nak kenal dunia sebenar macamana :)

and the scenery, you know how beautiful it is to stare at a wide sky. breathtaking, even I cant help to stare at the sky for a long time. and it's windy and a bit gloomy because it`s raining season when I was there.

remember THIS story?  actually I went there with arwah's son, a best friend of mine, to help with some wedding ceremony there. and you know, although i`ve know his family for 3-4 days, it's like they have known me for a long time, far away from treating me like a stranger. that's good, of course.

a new dialect of Malay language, I have learned. and wished to learn even more. and knew some good people there :)

and let's just say, being a traveler, shows your true skin even more. and takdela duduk bawah tempurung sangat contoh;

1. bila kena maki sikit tros nak touchey emotional apelancau semua. sebab orang camtu memang patut kena stab dengan mata liquid paper. but with limit. no sensitive issues involve, iukwim.

2. when things arent going your way, duit tak cukup, transport takde or etc etc. that's why plans are handy. too handy than candy.

3. bila ada masaalah datang, solve it together. bukan bila ada masalah datang, yg lain semua lari. tapi aku memang lari kalau orang cite masalah yg merapu dok create fake tipu stories dia jual. sbb logically, real true friends stick whenever one needs them, whenever one thinks that they are necessary to help solve the problems, whenever the one who is in a problem is in a REAL problem, bukan create some drama story bluffing here and there.

nanti kau jumpa macam-macam jenis orang bila kau travel too. even close one yang kita dah lama kenal, makin tak kenal pun ada. :D

bye then.

Wednesday, November 24, 2010

Saturday, November 20, 2010

let's just merepek

did you know the word 'understand', is a mixture of under and stand. maybe the imagination of; being under celah kelengkang someone who is standing could make you know and feel what they've been through too. nahhhh, as the title written, i`m just crapping around. i`m not fucking around with some famous tokoh people quotes right now.

right now, i`m thinking of being reasonable or 'reason' is a mixture of the words; read and arson.

"marilah kita berada di bawah celah kelengkang seseorang untuk membaca buku dan membakar kelengkang mereka" - sounds pretty much fun to do, kan?

because, when you read, you understand them. and understanding something makes you know what you`re doing. and have reasons to do this and that. but eventually burn yourself in a deep flame of unknown venom. lama-lama makan diri.

aku rasa nak termuntah sebab rasa gembira, marah, mahu ketawa, dan menangis dalam masa yang sama serentak.


and btw, betul ke apa yang kau cerita atau kau saja buat cerita palsu untuk tarik perhatian. desperate. aku tak terkejut kalau ada orang percaya cerita palsu kau sebab maybe diorang percaya akan kejujuran seorang insan yang diorang anggap sebagai pahlawan jujur murni. aku pun dulu pernah anggap kau macamtu. tapi.

kalao menipu untuk bergurau tu takpa, aku terima sebab aku bukan seorang jenis yg serious tiap-tiap masa. in fact, aku tak lah bebal sangat seperti yg kau sangkakan untuk bezakan mana satu gurauan dan mana satu penipuan.

dan, kau patut tau or kau patut jual tauhu. tak semua orang berada di kawasan bebal yang sama.

so skarang kita macam tengah main chess. walaupun aku bodoh sangat dalam chess, tapi aku nak tahu juga apa langkah kau seterusnya? :D

aku senantiasa ada kat sini untuk kau confess dan meminta maaf. aku boleh simpan. walau kau tak nak pun, aku tetap simpan.

after all,  aku Alhamdulillah dah biasa being burnt in a deep flame of unknown venom.

p/s: dan btw, jangan perasan sgt aku selama-lamanya tolong kau. sebab aku ada ramai lagi putaran manusia yang hidup sekeliling aku. hidup aku pun bukan dicipta utk kau seorang so, mari aku repeat, jangan perasan. :>

Wednesday, November 17, 2010

Sunday, November 14, 2010

Imargerine 6 Story 39



:)
that's okay. i`m going.

thus, ending a part. 

Friday, November 12, 2010

qwerty 37 story 38 imargerine 5

I am the one who is always flying away, flapping my wings, making black dark feathers fall to the ground just to show how sinister and demonic I am, just like Sephiroth. but the truth is, the truth is ...

WHAT? YOU DONT KNOW WHO SEPHIROTH IS?

YOU DONT FUCKING KNOW WHO THE FUCK SEPHIROTH IS?

that's okay. I know you dont play Final Fantasy 7 games. haha. But this is, Sephiroth.





and hey, there's even de-motivators of him in the internet :)






"I'll rob you of your light forever"
"What does a beast know?"
"I've thought of a wonderful present for you...shall I give you despair?" 
"Tell me what you cherish most. Give me the pleasure of taking it away"



And based on those quotes from him, I bet you don't believe that he once used to be a great good guy once.
As he was even called as "one winged-angel" once.

"because sometimes in the future or present, 'once upon a time' just sounds so fucking funnah or small silly matters you dont wish to know or remember", unless if you`re gossiping ;)

Sunday, November 7, 2010

Let's

and again, let's start from scratch, again.

Story 37 qwerty 36

a: kau bawak moto tak boleh mcm sial lagi ke bodoh
b: relax la dude apelancau menggelabah
a: bodoh kalau mati tersepit celah-celah kereta sia-sia jek hidup
b: kalau mati, masuk kubur. habis cerita. nnt kita pakai suit putih bungkus pocong

I wish life is as simple as that

a: payung ah bohsia
b: bohsia bapak kau. kau ingat aku kaki bohsia macam kau ke
a: ah selamber je bro kau kan mat hensem payung ah bohsia sekor
b: lu ingat gua takdekeje mcm lu ke sikit-sikit bohsia.cuba kalau lu terpancut dalam dapat anak free of charge
a: haaaaaa dapat anak aku blah lari tinggalkan dia atau aku bleh layankan je dapat kahwin free

I wish life is as simple as that

a: mamat ni la yg dulu tak puas hati dgn aku bro
b: abestu apa lagi jom la pegi hentak dia
a: tak payah bro. dia je dulu yg menggelabah tak puas hati bagai, kalau betul dia tak puas hati lagi tunggu je la dia datang buat onar
b: ceh ayat mcm sial "buat onar" baik lu balik rumah onani. hahahaha
a: hahah tu bukan hobi aku, tu hobi kau dgn keluarga kau kat rumah mengisi masa lapang
b: hahaha mcm pundek. jom la apa lagi kita bunuh dia, kerat-kerat then bakar baru la dia boleh bajet macam artis sikit kan

I wish life is as simple as that

a: wey aku rasa aku jatuh cinta la dengan awek kedai topup tu
b: haaaaa apa lagi pegi la rogol dia
a: kepala bapak kau. ni bodoh series weh aku rasa aku jatuh cinta
b: camni aku ajar kau untuk mendapat cerita cinta mutlak macam dalam cerita hindustan and dapat awek tu cara senang
a: apa?
b: kau pegi pakaikan dia sari, pegi joget-joget dekat padang bola pukul 5 petang karang, nnt aku bawak radio pasangkan lagu hindustan, korang kena saling bertentang mata, duduk bawah pokok main tarik-tarik sari dia
a: dah la weh aku malas nak cerita dengan kau
b: hahahahahahahaha merajuk. wey kau merajuk ke? WEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

I wish life is as simple as that


and you know, deep in my heart, I wish life is as simple as that. In many other aspects too. But. You know me, and as i said, always have a big BUT.

BUT bye.

Thursday, November 4, 2010

Story 36

This was originally a song from the strokes. i guess it`s okay for little joy to cover it by adding a little bit of changes of lyrics in it. but still the music is great. and could tell some stories.  This is, the strokes - clear skies or also known as, all the hours you ever wanted.

knowing you 
you'll wait for clear skies 
to tell us how changes come about
with the sunlight
so we'll count every drop that falls
while you throw us some old lines
this will pass
this will passssssssssssssssss
and I'm spending any time
wasting any time
you will, that's all you ever wanted
and I'm spending any time
wasting any time
You will, that's all you ever wanted