Sunday, November 7, 2010

Story 37 qwerty 36

a: kau bawak moto tak boleh mcm sial lagi ke bodoh
b: relax la dude apelancau menggelabah
a: bodoh kalau mati tersepit celah-celah kereta sia-sia jek hidup
b: kalau mati, masuk kubur. habis cerita. nnt kita pakai suit putih bungkus pocong

I wish life is as simple as that

a: payung ah bohsia
b: bohsia bapak kau. kau ingat aku kaki bohsia macam kau ke
a: ah selamber je bro kau kan mat hensem payung ah bohsia sekor
b: lu ingat gua takdekeje mcm lu ke sikit-sikit bohsia.cuba kalau lu terpancut dalam dapat anak free of charge
a: haaaaaa dapat anak aku blah lari tinggalkan dia atau aku bleh layankan je dapat kahwin free

I wish life is as simple as that

a: mamat ni la yg dulu tak puas hati dgn aku bro
b: abestu apa lagi jom la pegi hentak dia
a: tak payah bro. dia je dulu yg menggelabah tak puas hati bagai, kalau betul dia tak puas hati lagi tunggu je la dia datang buat onar
b: ceh ayat mcm sial "buat onar" baik lu balik rumah onani. hahahaha
a: hahah tu bukan hobi aku, tu hobi kau dgn keluarga kau kat rumah mengisi masa lapang
b: hahaha mcm pundek. jom la apa lagi kita bunuh dia, kerat-kerat then bakar baru la dia boleh bajet macam artis sikit kan

I wish life is as simple as that

a: wey aku rasa aku jatuh cinta la dengan awek kedai topup tu
b: haaaaa apa lagi pegi la rogol dia
a: kepala bapak kau. ni bodoh series weh aku rasa aku jatuh cinta
b: camni aku ajar kau untuk mendapat cerita cinta mutlak macam dalam cerita hindustan and dapat awek tu cara senang
a: apa?
b: kau pegi pakaikan dia sari, pegi joget-joget dekat padang bola pukul 5 petang karang, nnt aku bawak radio pasangkan lagu hindustan, korang kena saling bertentang mata, duduk bawah pokok main tarik-tarik sari dia
a: dah la weh aku malas nak cerita dengan kau
b: hahahahahahahaha merajuk. wey kau merajuk ke? WEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

I wish life is as simple as that


and you know, deep in my heart, I wish life is as simple as that. In many other aspects too. But. You know me, and as i said, always have a big BUT.

BUT bye.

No comments:

Post a Comment