Sunday, December 19, 2010

random jizz

weh kau kalau problem sikit, panggil 'abang', problem sikit, suruh 'abang' backup, problem dgn orang, suruh 'abang' buat kerja maki-maki orang tu walhal kau dok diam membisu memondan, problem sikit, kau jadikan 'abang' kau tu mcm khadam anjing abdi buat apa yang kau suruh, baik amek skrotum kau, hiris 5-6 kali then tuang masuk blender la weh. buat malu je wujud kat badan kau. buat malu lelaki je. aku taktau pulak the new definition of "lelaki" macam kau ni exist . hahahaha :)

2 comments:

  1. this is not random at all rafiq. haha

    ReplyDelete
  2. saja. nak keluarkan peluh sikit type 6 huruf. :D

    ReplyDelete