Monday, January 31, 2011

story 47 ni mmg macam cibai sikit

aku penat. tak tenat. tapi penat. kita pernah tenat. kita pernah nazak sebelum ini. tapi aku tak sangka sampai jadi macamni. dulu kita rapat. sekarang palat. kita rapat. aku bagi semua rahsia yg aku bungkus macam kuih lepat. kita makan separuh-separuh kuih lepat sama-sama supaya saling merasa dan menjadi rapat. and then kau. suku kau ludah, suku kau buat tarik perhatian, suku kau calit kat muka aku balik, suku kau letak entah kat memana.

aku ingat kita sama jantan, sama otak berpelir, sama tunas rasa di lidah (ok sounds so gay gilebabi), senang cerita aku percaya kau tak akan pernah khianat.

sebab kita kawan rapat.

aku ambil kesempatan klao in case kau lupa, dan cerita ini bukan untuk amek simpati tapi utk renjis air balik kat muka mamai buta kau; aku dulu ada seorang rakan karib. then kitorang end up bertumbuk. sebab perempuan. then kau pun tahu, definisi kawan melongkang, terciptanya definisi musuh.

aku buka tangan luas karpet merah panjang mcm karpet hollywood kalao kau nak buat aku jadi musuh. aku tau kau baca benda ni. sebab aku rasa. rasa aku mungkin kadang-kadang khianat aku. kadang-kadang jadi rakan karib aku. sebab rasa itu rahsia. tapi rasa takkan boleh putus musuh atau kawan dengan aku. kau boleh.


sebab aku dah penat. otot, tisu, sel aku bergerak keringat tapi kau hanya tahi hangat. cerita sembang lebat. mulut macam berbuih overdose makan pil tidur tapi kepala butuh.



untuk yang bodoh sombong kau bajet kau hebat bajet dan pada firasat aku, kau amat menolong mengeruhkan keadaan, aku nak kau baca ni balik - http://usbthumbdrive.blogspot.com/2011/01/qwerty-45-story-46.html

sekurang-kurangnya, aku dah penat. aku dah cuba, kau pun tau definisi cuba tu macamana sebab aku tau kau pandai. pandai belit. pandai lempar taik kat muka orang. sekurang-kurangnya aku cuba ludah kat muka orang yg aku rasa betul bersalah, dengan tepat. eh, kau pun lipas jugak?

kita sama lelaki, tapi. kenapa kau mcm betina sangat? so called kawan rapat?

aku dah penat. aku dah cuba. jujur aku cakap, ini alternatif aku. come with yourself, and your so called army. ok aku tiru tajuk lagu band Radiohead - You and Whose Army ?

tolonglah berhenti buta. sebab kalao kau buta, aku lagilah buta.

Sunday, January 30, 2011

qwerty 47 - 1 = 46

Drown in things you cant see, is the same amount, of drowning in the sea.

and its finger lickin good.

Friday, January 28, 2011

qwerty 45 story 46

pests. its just their nature that they could easily make people annoyed and pissed off.

i was cleaning my aquarium that day when suddenly a cockroach went into my kain pelikat and running around on my left leg madly freely making me feel... you know the feeling.

i ended up bukak kain letting my boxer as a cover from being naked and then catched the roach. if i were to heed my heart, i would stomp it until its brain splurt out. well, there's another option. there it goes, into my fishes's stomach.

pests. they are just like that. taktau apa-apa benda then disturbing people around just like that, meddling in things they dont know. and then, suffers.

did you know that there are humans that have cockroaches's brain?

Monday, January 24, 2011

qwerty 44

did you know that fans can talk? but they only speak something that we could not understand.

Monday, January 17, 2011

story 45

jangan cakap aku tak pernah sabar. ahahahahahahahaha

sebab sabar aku itu lah yang mengeruhkan keadaan.





and sebab aku tahu kau tak pernah nampak aku bersabar. although aku depan mata kau amat sober and in one piece.

Thursday, January 13, 2011

qwerty 43

i thank Allah those hands that helped me to get to the surface, till now, arent that slippery and some are kind of thorny but what the hell, i have used to that. mostly.

Sunday, January 9, 2011

qwerty 42

sometimes some people learn it from movies.


di tangan lain, some people learn it from eternity.

Saturday, January 8, 2011

qwerty 41





From: The Batman - The Killing Joke

Thursday, January 6, 2011

STORY 44

MALAS MCM CELAKA. TP HARAP 4 FLAT WTF. BUAT EXAM MCM TAIK BETTER HARAP JADI TUKANG SAPU SAMPAH.

LECTURER DAH KASI KAU SOALAN BOCOR, BODOH. TP KAU SIBUK TIDO?

APELANCAU, SELF?

BYE. NAK KOREK HIDUNG.

Monday, January 3, 2011

Just some songs that really suit some people's life

sorry i have just been healed by God from these obnoxious coughing sore throat problems and fever. and you know, watch with your ears, listen with your eyes reading the lyrics. you could Google them. 



No Doubt - Don't Speak cover
p/s: utk ehem ehem orang yg tinggalkan member sebab perempuan. i know, kinda gay



 
 Radiohead - Karma Police cover
 
 
 
 
later then

Sunday, January 2, 2011

qwerty 41

sometimes being the best is, after all, is a curse.

Saturday, January 1, 2011

Story 43

Its funneh how a year could change a person. From a person we knew to an alien. And sometimes from a person to a corpse. Corpses.

And you know, how a year stabs you back after you stab all the years passed by.

And I believe, how a year could gives you something good in return after all those bullshits that you've been through.

Sorry I forgot. I canceled those back. because every year, could give you both.

Happeh *yawn* New Year.

2011 gives me the need to make me return to being a nerd back. as i said in formspring, "to be a better person than 2010. levelling up, from good to better, from bad to worse, i think."

Later.