Wednesday, February 9, 2011

qwerty 47 story 49

"alah orang tengah baik, semua benda dia buat memang wangi. nanti bila dah tak baik, semua jadi macam taik.orang camni memang tak boleh pakai" Kamal Kasman dan Norhaida Ujang.

so I wonder "'pakai' tu macamana" dalam hati.

"sori afiq tak reti nak pakai-pakai orang ni.sebab Tuhan cipta manusia ni daripada sperma dan benda apa ntah dalam faraj. bukan manusia dicipta daripada kilang plastik dan tisu span semua untuk jadi lampin pakai buang utk perempuan period. so boleh explain sikit pakai tu macamana bu?" - self

"pakai ni macam..." - ibu

"alah macam afiq jugak. bila berduit buat taktau je, tapi bila nakkan sesuatu macam duit, baru nak datang kat ayah ibu" - ayah menyampuk

"ahahahahaha apasal kejam sangat? so kira ni afiq dapat lesen mintak duit kat ayah ibu even klao time afiq berduit la eh? hhahaha BELIKAN VESPA SATU PLIS" - self

"amboi *mata jeling sengih-sengih kat ayah*" - ibu

knowing them, they wont label me as "tak boleh pakai punya anak" unless i do some serious shit to them.and till now, i think i havent, thank God. and i dont want to bother explaining to them. because I have a head just like them, and probably they have a good understanding head knowing what their clone had in mind.

this also applies to everyone else. just let people label you as what they want.
i`m fine with that. no. i`m fun with that. fun.

and you know, i dont want to bother explaining.

i dont want to bother explaining.

No comments:

Post a Comment